jacob-jensen-dameshorloges-2017-1
jacob-jensen-dameshorloges-2017-2

Minimalistische dameshorloges van Jacob Jensen

Het horlogemerk Jacob Jensen is Deens en kenmerkt zich door de minimalistische en eenvoudige horloges met verfijnde details. Elk model heeft een elegante uitstraling en dit is terug te zien in bijvoorbeeld de dunne wijzers in de wijzerplaten. De tijdloze en makkelijk te combineren horloges van Jacob Jensen zijn verkrijgbaar in leer, rubber en staal.

Jacob Jensen horloge: Deens design

Scandinavisch design is ontstaan aan het eind van de negentiende eeuw in Noord-Europese landen als Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen. Er heerste op dat moment een moeilijk economisch klimaat waardoor er door de burgers behoefte was aan simpele, functionele producten. Scandinavisch, in dit geval Deens, design is dus minimalistisch waar eenvoud centraal staat. Jacob Jensen kan daarover meepraten en zet eenvoud en schoonheid voorop.

Jacob Jensen dameshorloges zijn al jarenlang zeer populair, ook bij Juwelier De Gouden Luifel in Grave. De klassieke klokjes zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Ideaal om te dragen tijdens een zakelijke bespreking, maar ook in uw vrije tijd.

Bekijk onze horlogecollectie van Jacob Jensen bij ons in de winkel. U kunt rekenen op een uitstekende service!

dameshorloge jacob jensen 2017-naast


Lees meer over onze dameshorloges


Top