fossil heren horloges trend nj 2017

Fossil herenhorloges in een vintage jasje

Wat typisch is aan de herenhorloges van Fossil: de innovatieve technieken in een vintage jasje. De populaire horloges van Fossil onderscheiden zich van die van andere horlogemerken doordat het design modern én klassiek is.

De vintage style uit de Amerikaanse jaren '50 is de basis van de ontwerpen voor Fossil. De Fossil herenhorloges hebben een klassieke of juist sportieve stijl met een knipoog naar de jaren '50 in Amerika.

Hybrid smartwatches: verbonden blijven met uw omgeving

Smartwatches, we kunnen er niet meer omheen. Fossil heeft een lijn smartwatches, maar ook horloges die er “normaal” uitzien. Niemand die het door heeft, maar achter de stijlvolle en traditionele ontwerpen en de analoge wijzerplaten, schuilt een verrassend slimme technologie.

U verbindt de Fossil Hybrid smartwatch moeiteloos met uw smartphone. Hierdoor bent u verbonden en blijft u op de hoogte van alles wat er om u heen gebeurt. U ontvangt bijvoorbeeld notificaties en bepaalt welke muziek u luistert via uw smartwatch. De Hybrid smartwatches zien eruit als normale horloges, terwijl het wél smartwatches zijn!

Gaat u voor een smartwatch, horloge of Hybrid smartwatch? Wij helpen u graag in onze winkel in Grave. De keuze is reuze, ook in het design. Ons team staat voor u klaar.

smartwatch fossil nj 2017 naast


Lees meer over herenhorloges


Top