g-shock-horloges-2017-1
g-shock-horloges-2017-2
g-shock-horloges-2017-3

G-SHOCK: de stoerste horloges ter wereld

De horloges van G-SHOCK zijn onverwoestbaar. Deze klokjes kunnen wel tegen een stootje! Zo zijn de horloges schokbestendig en kunnen ze tegen water. Al sinds 1983 zijn de G-SHOCK-horloges een blijvertje in de Casio horlogecollectie.

G-SHOCK-horloges overtuigen u niet alleen met hun stoere design, maar vooral met hun technisch raffinement: van milieuvriendelijke zonneceltechnologie, Bluetooth® tot GPS- en radiotechnologie.

Er zijn honderden verschillende horloges in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Het horlogemerk G-SHOCK bestaat uit een aantal collecties:

MR-G horloges

De MR-G horloges zijn geschikt als statussymbool voor zakenmensen, maar ook voor avonturiers. De horloges zijn volledig van titanium en hebben een uiterst precieze tijdsbepaling via GPS- en radiotechnologie.

MASTER OF G horloges

Er bestaan situaties waar u uw grenzen moet verleggen. Dat kan op het water zijn, in de lucht of gewoon op het land. Onder de meeste extreme omstandigheden kunt u op MASTER OF G-horloges vertrouwen. De horloges scoren door de robuuste eigenschappen en innovatieve functies, zoals een hoogtemeter, thermometer en digitaal kompas.

G-STEEL horloges

De functionaliteit van een horloge is belangrijk, maar stijlvol mag het ook wel zijn! De G-STEEL-collectie van G-SHOCK bestaat uit hoogwaardige materialen met betrouwbare technologie. Door het “meerlaagse design” krijgen de horloges een fascinerende diepte en uitstraling.

ORIGINAL horloges

Eenvoudig, rond of juist kleurrijk. Eén ding is zeker, de horloges van de ORIGINAL-collectie zijn altijd robuust en schokbestendig. U kunt deze modellen voor een hoop gelegenheden gebruiken. Zowel voor op het werk of tijdens het sporten. Dit horloge vormt de perfecte combinatie tussen ultieme robuustheid, een karakteristiek design en een trendy streetstyle.

We snappen heel goed dat u de horloges van G-SHOCK eerst wilt passen. Daarom bent u van harte welkom bij Juwelier De Gouden Luifel in Grave. Ons team helpt u graag bij uw keuze.

gshock horloges 2017-naast


Lees meer over onze horloges


Top