danish-design-hoofd1
danish-design-hoofd2

Herenhorloges van Danish Design: betaalbare kwaliteit

Stoere horloges met een tijdloze én klassieke uitstraling, dat is het handelsmerk van Nederlands horlogemerk Danish Design. Het merk is in 1988 opgericht om de vraag naar betaalbare designhorloges te beantwoorden. Inmiddels is Danish Design uitgegroeid tot een wereldwijd bekend horlogemerk en worden de horloges in meer dan 50 landen verkocht. Op zoek naar een mannelijk en verfijnd horloge? Dan is dit iets voor u!

Horloges in Scandinavische stijl

Geometrische vormen, duidelijke lijnen en geen franjes: Danish Design herenhorloges zijn puur Scandinavisch design! In samenwerking met de beste ingenieurs en een team van internationale topdesigners worden tijdloze horloges ontworpen met een klassiek en elegant design. Dankzij de betrouwbare technologieën die gebruikt worden gaat uw horloge lang mee. De stijlvolle  herenhorloges van Danish Design zijn van hoogwaardige kwaliteit én betaalbaar, perfect voor iedere man!

Danish Design horloge

Horloges van Danish Design zijn verkrijgbaar in diverse materialen, zoals roestvrij staal, titanium en keramiek. Ongeacht het materiaal waar u voor gekozen heeft, het horloge zit als gegoten en biedt altijd comfort. Een herenhorloge van Danish Design toont niet alleen de tijd maar bevat vaak ook handige functies, zoals een 24 uurs display, stopwatch en datum display.

Herenhorloges van Danish Design zijn de perfecte combinatie van tijdloos en klassiek. Bent u benieuwd naar de collectie geworden? Kom langs bij Juwelier De Gouden Luifel in Grave om de bijzondere modellen te passen!

Danish Design herenhorlogesTop