debra-punte-smartwatches-fossil
debra-punte-smartwatches-fossil2
debra-punte-smartwatches-fossil3

Fossil smartwatches

Fossil introduceert de Fossil Q smartwatch lijn. Deze Q lijn is het resultaat van een samenwerking met Intel en Google. De connected accessoires zijn uitgerust met Intel® Innovation en zijn compatible met Android 4.3 en hoger, iPhone 5 en hoger (met iOS 8.2 en hoger), en maakt verbinding via Bluetooth 4.1. De fitness app werkt met de beste fitness-toepassingen als Google Fit ™, Health, UP by Jawbone® en UA Record ™ by Under Armour.  Een draadloze oplader wordt meegeleverd.

Het geheim achter het Q connected horloge is een door Fossil’s gepatenteerde app met drie kenmerken: Q Notifications maakt melding van social media upadates, telefoontjes en waarschuwt wanneer je meeting begint terwijl de Q Curiosity aangeeft wanneer het tijd is om even te ontsnappen aan de dagelijkse routine. De app zet aan tot nieuwe activiteiten, stimuleert de creativiteit of zorgt juist voor wat rust. En tot slot is de fitness tracker Q Activity geïntegreerd. Mocht je al een favoriete fitness app hebben, dan kun je die blijven gebruiken: de tracker maakt makkelijk verbinding met Google Fit™, Health, UP by Jawbone® en UA Record™ by Under Armour.

Fossil Q lijn bestaat uit de Q Dreamer, Q Grant, Q Founder, Q Reveler. Benieuwd naar deze hightec horloges? U bent van harte welkom bij De Gouden Luifel.

goudenluifel-smartwatches-fossil2-naastTop