zinzi voorjaar 2017 horloges

Zinzi horloges

Het populaire merk Zinzi (betekent: zin in zilver) gaat mee met de laatste trends. De horloges van Zinzi zijn dan ook zeer trendy, modieus en opvallend. Zinzi besteedt de grootste aandacht aan de kwaliteit van de horloges. Ze worden gemaakt door de allerbeste designers en met de hand vervaardigd. 

Met Zinzi bent u helemaal bij de tijd. Het horloge is lekker groot en heeft een opvallende wijzerplaat die rondom bezet is met echte Swarovski kristallen. De Zinzi Uno is in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus er is altijd een Zinzi horloge dat bij u past! En dankzij de los verkrijgbare lederen banden in verschillende fashionkleuren geeft u uw horloge binnen no-time een make-over.  

Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo zijn de vaste gezichten van Zinzi. Om de 6 maanden wordt er een nieuwe collectie sieraden en horloges uitgebracht waar Kim en Fatima mee schitteren. Wilt u ook net als Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo pronken met de horloges van Zinzi? Druk uw eigen wens, emotie en stijl uit met de horloges van Zinzi!

zinzi voorjaar 2017 horloges-naastTop