rabinovich-armband-zilver-parels-leren

Laat u betoveren door een armband van Rabinovich

Rabinovich armbanden laten zich karakteriseren door bijzondere kleuren, mooie vormen en fijne details. Ieder sieraad uit de collectie van het sprookjesachtige merk uit Denemarken is met de hand gemaakt en daardoor uniek. Voor de armbanden hebben de ontwerpers, de Argentijn Mario Rabinovich en de Deense Jette Poulsen, zich laten inspireren door de vloeiende vormen en aardse kleuren uit de natuur. Op zoek naar een uniek sieraad? Kies voor een armban van Rabinovich!

Armbanden met zilver, leer of parels

Iedere armband uit de collectie van Rabinovich is met de hand gemaakt en uniek, al zijn er wel herkenbare lijnen te herkennen. Kies bijvoorbeeld voor een armband van zilver of een armband met parels. Houdt u van kleur? De lederen armbanden zijn verkrijgbaar in vele mooie kleuren. Bij het ontwerp is gezocht naar de perfecte combinatie van vorm en materiaal, wat de sieraden een look geven die natuurlijk en in balans is. Meer dan 25 jaar passie voor de edelsmederij zorgen ervoor dat u met een Rabinovich armband verzekerd bent van een authentiek juweel!

Rabinovich armbanden vindt u bij Juwelier De Gouden Luifel in Grave. Zoekt u een zilveren armband, een met parels of van leer? Kom gerust de bijzondere collectie bekijken!

rabinovich-armband-zilver-parels-leren-naast


Lees meer over onze armbanden


Top