Trollbeads-armband-met-Uniqiue-kraal-hoofd-v2

Leren armband met unieke kralen van Trollbeads

Trollbeads kralen staan bekend om hun vrolijke en speelse look. De Universal Unique collectie die bestaat uit leren armbanden met kleurrijke Universal Unique kralen zijn wat dat betreft niet anders! De bijzondere kralen zijn allemaal voorzien van andere kleuren en patronen, zo heeft u altijd een unieke kraal die niemand anders heeft! U vindt de mooie Trollbeads armbanden bij Juwelier De Gouden Luifel.

Vrolijke Universal Unique glaskralen

Geen enkele kraal uit de Universal Unique collectie van Trollbeads is hetzelfde! De glaskunstenaars hebben volledige vrijheid bij het maken van de kralen en experimenteren erop los met kleuren en patronen. Universal Unique kralen hebben een grote zilveren kern, waardoor ze goed om de leren Trollbeads armband passen en stevig blijven zitten.

Special Edition leren armbanden

De leren armbanden uit de Universal Unique collectie zijn dikker dan de reguliere Trollbeads leren armbanden. Hierdoor blijven de Universal Unique kralen goed op hun plek zitten! Daarnaast oogt de dikkere armband een stuk stoerder en staat het Trollbeads logo er mooi in gegraveerd. Voor de Special Edition leren armbanden heeft u geen slot nodig. Kies een armband uit in één van de negen vrolijke kleuren!

Kom de mooie collectie leren armbanden met kralen van Trollbeads bekijken in de winkel van Juwelier De Gouden Luifel in Grave.Lees meer over onze armbanden


Top