my-imenso-muntketting-medaillon-sieraad2
my-imenso-muntketting-medaillon-sieraad4
my-imenso-muntketting-medaillon-sieraad3
my-imenso-muntketting-medaillon-sieraad1

Muntketting van MY iMenso: het medaillon van nu

Kent u ze nog, de medaillons van vroeger? Trots liep u rond met een foto van uw beste vriendin, zus, ouders of misschien zelfs huisdier! Tegenwoordig zijn de hangers weer helemaal terug in het modebeeld, en het sieradenmerk MY iMenso speelt daar mooi op in met de modieuze muntkettingen. Met de kettingen inspireert het merk u om een uniek en persoonlijk sieraad te creëren. MY iMenso: forever yours, always new!

Gepersonaliseerd sieraad

Geef uw unieke persoonlijkheid weer met een hoogwaardig sieraad van MY iMenso. Er zijn oneindig veel manieren om uw ketting te personaliseren, door het medaillon te vullen met een ander insignia. Een insignia kan een munt zijn, maar bijvoorbeeld ook een edelsteen, gegraveerde tekst of foto en zelfs as van een overleden dierbare. Draag een ketting die helemaal bij uw stijl past en kies voor een medaillon van MY iMenso!

Collier (ketting) met zilveren medaillon

Het 925 zilveren medaillon van MY iMenso is aan beide kanten eenvoudig open te maken, u kunt zo in allebei de kanten een andere munt dragen. De hanger (medaillon) is verkrijgbaar in de binnenmaten 9mm, 14mm, 24mm en 33mm. U kunt kiezen voor gerhodineerd-, verguld- of rosé verguld zilver. Tevens kunt u besluiten om het medaillon te laten omranden met zirkonia’s.

Ook een muntketting van MY iMenso? Of draagt u liever een foto in het medaillon om het sieraad te personaliseren? Kom langs bij Juwelier De Gouden Luifel in Grave om de collectie te bekijken!
Top