silk-ringen-1
silk-ringen-2
silk-ringen-3

Handgemaakte sterling zilveren ringen van SILK

SILK levert handgemaakte sterling zilveren ringen in allerlei soorten en maten. Zowel dames als heren kunnen hun hart ophalen met de gevarieerde ringencollectie van SILK.

Stoere, tijdloze ontwerpen met diverse Aziatische details. Daar staat dit hippe merk voor. De ringen (maar ook de armbanden en kettingen) zijn kwalitatief, verantwoord, origineel en vooral heel erg mooi. Ze zijn met aandacht, passie en vakmanschap gesmeed van hoogwaardig zilver.

SILK ringen met een robuust karakter

De ringen van SILK zijn stuk voor stuk ware mode-items. Wat de ringen zo bijzonder maakt, is het robuuste karakter. Tevens is de reis van ontwerp tot in de winkel ook een mooi verhaal. Het ontwerpen van de sieraden start in Nederland en wordt uiteindelijk in nauwe samenwerking met Aziatische zilversmeden tot leven gebracht. Deze intense samenwerking resulteert in robuuste, westerse sieraden met duidelijke Aziatische invloeden.

De SILK ringen zijn er voor jong en oud, van normale ringen tot knuckle ringen. Kom langs bij Juwelier De Gouden Luifel in Grave om de collectie te bekijken.

silk-naast


Lees meer over onze ringen


Top