zinzi aanschruifringen 2017

Mixen en matchen met de aanschuifringen van Zinzi

Het kiezen van een nieuwe ring is vaak moeilijk. Vaak heeft u er al één of meerdere en daarnaast zijn er ontzettend veel verschillende ringen in onze winkel te vinden. Wilt u een brede of een smalle ring? Een minimalistische of een opvallende ring? De keuze is reuze. Maar waarom voor één ring kiezen, als u er drie, vier of vijf tegelijk kunt dragen? Kijk dan eens naar de aanschuifringen van Zinzi.

Mix and match

Mix and match: dat zijn de woorden die de aanschuifringen van Zinzi en de eindeloze mogelijkheden ermee omschrijven. Met de ruim honderd verschillende ringen creëert u ongetwijfeld een originele combinatie van verschillende ringen die bij u en uw outfit past. Eindeloos combineren met de aanschuifringen van Zinzi. U kunt bijvoorbeeld gladde aanschuifringen combineren met ringen die zijn aangezet met stenen in verschillende kleuren. Maar als u geen kleur of diamanten wilt, kunt u er ook voor kiezen om gladde en anders bewerkte aanschuifringen met schakels tegelijkertijd te dragen.

Aanschuifringen van Zinzi: leuk om te geven en te krijgen

Alle combinaties zijn daarom mogelijk. En er is slechts één ring nodig om het eindresultaat te veranderen en een nieuwe look te creëeren. Onder andere dát maakt het minstens zo leuk om de aanschuifringen van Zinzi cadeau te geven, als te krijgen.

zinzi-aanschuifring-2017-naast


Lees meer over ringen


Top