zinzi-hoofd

Zinzi: grootste zilveren ringencollectie

Zinzi heeft de grootste zilveren ringencollectie van Nederland. U kunt bij ons terecht voor brede ringen, smalle ringen, knuckle ringen, statement ringen, maar ook aanschuifringen en parelringen. Als u voor Zinzi gaat, dan kiest u voor stijl!

Ieder half jaar komt Zinzi met een uitbreiding van de collectie. Waarom? Omdat ze meegaan met de tijd. Alle ringen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

De schakelring of aanschuifring

Neem als voorbeeld de schakelring. Deze zilveren luxe ring heeft bovenop een trendy open rondje. De scheen van de ring heeft half een gladde schakel en half een gedraaide schakel. Of pak de zilveren aanschuifring met stijlvolle railzetting, bezet met witte ronde zirconia’s. U kunt deze ring goed mixen en matchen met andere aanschuifringen uit de Zinzi collectie!

De dames Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo zijn de gezichten van dit trendy merk. Als u er net zoals hen bij wilt lopen, dan bent u van harte welkom in Grave. Kom gezellig dit prachtige betaalbare merk bekijken in onze winkel.

zinzi-naast

Lees meer over onze ringen


Top