zinzi-minimalistisch-hoofd

Subtiel combineren met minimalistische sieraden van Zinzi

Vrijwel elke outfit, gelegenheid of situatie vraagt om andere sieraden. De ene keer kiest u voor kleur, de andere keer maakt u een statement met een grote, grove ketting. Opvallende kettingen, armbanden en ringen zijn echter niet altijd nodig of gepast. Soms maakt een subtiel, eenvoudig sieraad een outfit juist helemaal af. Maak daarom kennis met de minimalistische sieraden van Zinzi. Het assortiment is breed en de onderlinge variatie is enorm.

Minimalistische sieraden voor elke outfit

Minimalistische sieraden kunt u altijd en elke dag dragen. Ze zijn subtiel, schreeuwen niet om aandacht en passen bij vrijwel elke outfit. Het gaat hierbij om dunne, fijne armbanden, kettingen of oorbellen, waar veelal geometrische vormen in zijn verwerkt. Hoewel Less is more ook in dit geval geldt, betekent dit niet dat u verschillende minimalistische sieraden niet tegelijk kunt dragen. Het tegenovergestelde is waar: u kunt ze eenvoudig met elkaar combineren.

Combineren met minimalistische sieraden

Goud, zilver, met of zonder kleuren, alles kan. De mogelijkheden zijn oneindig. U kunt bijvoorbeeld verschillende aanschuifringen van Zinzi om één vinger doen, of ervoor kiezen om een simpele Zinzi-armband naast een horloge te hangen. U draagt hierdoor verschillende sieraden tegelijk, waardoor u steeds iets nieuws kunt combineren. Toch houdt u het subtiel.

Kijk voor het aanbod van minimalistische sieraden van Zinzi bij ons in de winkel. 

zinzi-minimalistisch-rechtsTop